Zelf bomen kappen 🏥

Zelf boom kappen.

Op de foto ziet u iemand die een boom gaat kappen met een gewone handzaag. Hij gebruikt geen klimuitrusting en loopt groot gevaar naar beneden te vallen. Verzekeringen dekken dit soort waaghalzerij natuurlijk niet.

Wij raden het zelf kappen van bomen af. U heeft als leek niet voldoende overzicht over de gevaren en u beschikt niet over het juiste materiaal. Ook zullen verzekeringen de schade bij eventuele ongelukken niet dekken omdat de meeste verzekeringsmaatschappijen een clausule hebben die het doen van gevaarlijk werk uitsluit.
Realiseer u ook waar u aan begint als u een niet terzake-kundig persoon in de arm neemt om het werk te doen. Niet zelden zal zo’n persoon, zodra hij begint in te zien waar hij aan begonnen is, meer geld eisen en niet zelden staat de halve boom er nog als hij besluit het bijltje er bij neer te gooien. En mocht hij tijdens de werkzaamheden een ongeluk krijgen of veroorzaken dan bent u helemaal in de aap gelogeerd.
Voor Groenwerk boomverzorging behoort het kappen en snoeien van bomen tot de dagelijkse werkzaamheden en ons bedrijf heeft in zijn bestaan al honderden bomen veilig en schadevrij gekapt. Als wij weggaan dan is de werkplek schoon opgeruimd en de boom verdwenen. Daarvan kunt u altijd verzekerd zijn.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordelingen beschikbaar)
Laden...